25 غذای ساده و خوشمزه برای شام و نهار + طرز تهیه ایران کوک
انتشار: دی 04، 1401
بروزرسانی: 22 آذر 1404

25 غذای ساده و خوشمزه برای شام و نهار + طرز تهیه ایران کوک

25 غذای ساده و خوشمزه برای شام و نهار + طرز تهیه ایران کوک

استانبولی یک نوع غذای ساده با برنج است که به راحتی تهیه می شود و عطر و طعم خوبی هم دارد. غذاهای بسیار خوشمزه ای در ایران وجود دارد که لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها را در این پست به شما ارائه می کنیم. کوفته در ترکیب های متنوعی از جمله کوفته پر شده با آلو، مغز گردو، زرشک و کشمش، آلبالوهای ترش و...

  • سپس قارچ های خرد شده را همراه با پیازچه و فلفل دلمه خرد شده به ماهیتابه اضافه کنید.
  • اسم این غذا هم مانند اسم انواع غذاهای ایرانی دیگر، از مدل به عمل آوردن گوشت این غذا گرفته شده است.
  • بر اساس سنگ نوشته های قدیمی که متعلق به ۵۱۵ سال قبل از میلاد است، بر روی برخی از آنها مواد اولیه و طرز تهیه فسنجان هک شده است.
  • این غذا همچنین به دلیل طعم خاصی که دارد در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها جای می گیرد.

کباب بناب همانند کباب کوبیده معمولی است اما در حجم و اندازه  بسیار بزرگ تر. اگر به تبریز و آذربایجان شرقی سفر کردید، حتماً از کباب های بناب آن جا دلی از عزا در بیاورید. دلمه ها را منظم توی دیگ کنار هم قرار دهید و روی آن ها یک ظرف بگذارید. برای تهیه این غذا از کشک و پیاز و نعنای خشک و گردو و زردچوبه استفاده می کنند. در بیشتر جاهای گیلان برنج و خورش این غذا را جداگانه هم درست می کنند.

غذاهای محلی مشهد

آش یارما که با جو یا گندم خرد شده تهیه می شودو آش شیر هم در لیست غذاهای محبوب شهر اردبیل قرار دارد. شهر اردبیل به دلیل طبیعت سرد خود در لیست غذاهایمحلی انواع آش را دارد که در صدر آن ها آش دوغ قرار دارد. رستوران شب نشین روشی متفاوت از سایر رستوران های اصفهان را برای طراحی و معماری انتخاب کرده است. رستوران شب نشین به عنوان یکی از بهترین رستوران های اصفهان با معماری چینی ساخته شده است! الحق که نام شب نشین، برازنده ترین نام برای این رستوران است.

۲۶- اسنک مرغ و انبه

ته چین گوشت و بادمجان از آن دسته غذاهایی است که می توانید آن را به روش های متفاوتی طبخ کنید. برای درست کردن تهچین گوشت و بادمجان رستورانی باید از ترکیب گوشت گوسفندی، پیاز، زعفران، ماست، بادمجان، زرشک، خلال بادام و پسته در کنار ادویه های معطر استفاده کنید. سپس لپه جداگانه بپزید تا بوی نامطبوع آن گرفته شود و البته به خاطر زمان پخت کمترش نسبت به گوشت له نشود.

کُت بولر (Kottbuller) غذای سوئدی معروف

اما بستنی سنتی در میان دیگر بستنی های موجود در بازار تاریخچه بلند و بالایی دارد و قدمت آن به صدها سال پیش باز می گردد. با توجه به کتاب «رجال دوران ناصریه» مشیر الدوله سال ها در استانبول سفیر بود. در نهایت پادشاه او را احضار کرد و سمت وزارت امور خارجه را به او اعطا کرد.