بروزرسانی: 22 آذر 1404
۸ غذای محلی کرمانشاه که حتما باید امتحان کنید سفرزون
۸ غذای محلی کرمانشاه که حتما باید امتحان کنید سفرزون
همانطور که در بالا مشاهده کرده اید ، غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی از مواد اولیه تازه و مرغوب تهیه شده اند. انواع غذاهای محلی آذربایجانی بدون در نظر گرفتن محصولات کشاورزی امکان پذیر نیست. استان آذربایجان شرقی بخاطر شرایط آب و هوایی که دارد و همچنین خاک حاصلخیر خود ، توانسته است محصولات کشاورزی مرغوبی را تولید نماید. همانطور که گفته شده است در معرفی انواع غذاهای محلی آذربایجانی آش از اصلی ترین غذاهاست. آش اوماج یا اوماج آشی یکی از غذاهای محلی و سنتی استان آذربایجان شرقی است که بیشتر به عنوان پیش غذا یا در وعده شام مصرف می شود. این آش در فصل های سرد و برای درمان یا پیشگیری از سرماخوردگی بسیار عالی و مفید است.
- این نان که بدون مخمر درست می شود و دارای عطروطعمی بی نظیر است.
- فضای سرسبز و بسیار زیبای این مجموعه باعث شده تا بسیاری از اهالی خود شیراز این رستوران را به عنوان بهترین رستوران شیراز به مسافران معرفی کنند.
- فلفل سیاه و فلفل قرمز را به مواد سرخ شده داخل قابلمه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و تفت دهید.
- کشور ما ایران بدلیل داشتن قومیت های مختلف آش های گوناگونی دارد که می توان آن ها را بصورت ملی بثت رسانید.
مرغ ها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید برای نیم ساعت مزه دار شوند. از انواع غذای ایرانی که کاملا سنتی و اصیل است می توان به «کال جوش» یا «کله جوش» اشاره کرد. طرز تهیه کال جوش به عنوان یک غذای ساده نونی و بدون گوشت، بسیار ساده است و حتی می توان از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کرد. لوبیا پلو شیرازی می تواند یکی دیگر از انتخاب های شما برای صرف غذا محلی ایران در شیراز باشد.
بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای استان ایلام
اشکنه غذایی لذیذ است و می توان آن را در وعده صبحانه، شام یا به عنوان یک میان وعده نوش جان کرد. تاس کباب یکی از غذاهای محلی یزد است که در سایر شهرهای ایران هم درست می شود. همانند غذاهای ایرانی، پلو در آذربایجان هم نقش پر رنگ و مداومی دارد که با سبزیجات مختلف و یا با زعفران سرو می شوند. جالب است بدانید که پلوهای آذری به بیش از 40 نوع می رسند و با انواعی از خورشت ها و کباب ها مورد استفاده قرار می گیرند.
تاس کباب
درست است که فلافل را در سراسر ایران می شود پیدا کرد، اما فلافل خوزستان یک چیز دیگر است و ادویه های خوشمزه بیشتری هم دارد. اگر طرفدار غذاهای دریایی هستید، پس ماهی صبور را حتما در لیست غذاهایی که باید تست کنید قرار بدهید. استان خوزستان به تنوع غذاهای دریایی و غذاهای گرم و تند معروف است که می شود آن را یک مقصد خیلی مناسب برای شکم گردی در جنوب کشورمان دانست. اگر طعم ترش را در غذا می پسندید، حتما این خورش را در همدان امتحان کنید. اگر طرفدار تجربه طعمی جدید و متفاوت هستید، حتما آبگوشت قرمه همدان را تست کنید.
برنج، لپه، کشمش، گوشت چرب، زعفران، سرکه و شیره از ترکیبات این غذای چرب و خوشمزه است. در نظر داشته باشید کله پاچه پلوی شیرازی به دو روش طبخ می شود. به همین دلیل در صورتی می تواند یک طعم بی نظیر داشته باشد که فوت وفن درست کردن آن را بلد باشید. غذای اصیل دیگری که روبرویمان است، شکر پلو است که معمولاً در مراسم از آن استفاده می شود. این شکر پلو را معمولاً با گوشت بره یا گوشت گوسفندی به همراه خورشت میل می کنند. بنابراین اگر طعم شیرین پلو را دوست دارید، احتمالاً شکر پلو یکی از غذاهای مورد علاقه تان شود.