معرفی 14 غذای بدون برنج و خوشمزه کترینگ دنا
انتشار: فروردین 11، 1402
بروزرسانی: 22 آذر 1404

معرفی 14 غذای بدون برنج و خوشمزه کترینگ دنا

معرفی 14 غذای بدون برنج و خوشمزه کترینگ دنا

موساکا یک غذای بسیار ساده و خوشمزه یونانی است که مانند لازانیا پر از لایه های خوشمزه و جذاب است با این تقاوت که در موساکا به جای ورقه های لازانیا، از بادمجان استفاده می شود. این غذای سالم و محبوب، سرشار از طعم های جذابی است که همه را عاشق خود می کند. موساکا یکی از خوشمزه ترین غذا های دنیا است که مواد اولیه اصلی آن بادمجان است. اگر به دنبال طرز تهیه یک غذا با بادمجان می گردید که هم جدید باشد و هم ساده، موساکا را امتحان کنید. نوبتی هم باشد نوبت آش رشته است که از جمله غذاهای خوشمزه ایرانی به حساب می آید.

  • جهت خواندن طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه می توانید به مقاله طرز تهیه مرغ سرخ کرده زعفرانی\xa0مراجعه کنید.
  • در تمام دنیا بستنی به عنوان یکی از دسرهای محبوب شناخته می شود.
  • در این رستوران برای سرگرمی و راحتی مشتریان فوتبال های مهم را هم پخش می کنند.

این غذا با نام های کارائی، کارایی یا کرایی نیز مشهور است و در بعضی مناطق جنوبی کشور مانند سیستان و بلوچستان و چابهار طرفداران بسیاری دارد. قدمت کله پاچه که از نظر برخی افراد و حتی جهانیان، یکی از چندش آورترین غذاها به شمار می آید، به هزاران سال قبل بازمی گردد. کله پاچه را معمولا با واحد شمارش «دست» سرو می کنند و هر دست شامل یک کله و چهار پاچه می شود. برای سرو کله پاچه در ابتدا در آب آن، نان تیلیت می کنند و سپس بقیه قسمت های گوشتی را با نان، آب نارنج یا آب لیمو می خورند.

خورش کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با آلو بخارا

زیره پلو که از غذاهای محلی کرمان است، در عین سادگی آن، غذایی سالم و خوشمزه است. همان طور که از اسم این غذا مشخص است، با زیره تهیه می شود که می تواند تنها زیره سیاه یا مخلوطی از زیره سیاه و سبز باشد. از آنجایی که زیره، از ادویه ها و سوغاتی های معروف کرمان است، آن ها اغلب در غذاهای خود از این افزودنی پرخاصیت و مقوی بسیار استفاده می کنند. البته مشابه این غذا را می توان در غذاهای محلی مازندران هم پیدا کرد، اما مواد تشکیل دهنده هر دو کمی با هم متفاوت است. آش ارده، یکی دیگر از غذاهای محلی ایران است که اصالت دزفولی دارد. به خاطر اسم این غذا، احتمالا ممکن است فکر کنید که این نوعی آش است، در حالی که در واقعیت چنین نیست.

طرز تهیه حمص اصیل لبنانی خانگی [ هوموس لبنانی مجلسی ]

اگر هم به عنوان مسافر گذرتان به تهران افتاد و در میدان آزادی توقف داشتید غذاهای خیابانی این منطقه را از دست ندهید. دل، جگر، قلوه، دنبه، جگر پیچ یا جگر وز، خوئک و … انواع مختلف کباب هایی هستند که خیلی سریع، آماده و به راحتی در کنار خیابان سرو می شوند. صفی از فلفل دلمه اي پشت سر چنجه راسته گوساله و بعد یک قطعه مرغ با هم، ترکیبی ایده آل بـه معنای کباب قفقازی می سازد. این کباب هم برای مزه دار شدن نیازمند قلق هاي مخصوص بـه خودش اسـت. این کباب کـه ترکیبی از برگ و کوبیده اسـت، بشما اجازه می دهد تا طعم هردو کباب را دریک بشقاب مزه کنید. این کباب مانند نامش، بسیار تجملاتی یا بـه قول قدیمی ها پادشاه مآبانه اسـت.

کوفته نخودچی اصفهانی غذای محلی

این غذای خوش طعم اغلب در تعطیلات جشن کره (به عنوان مثال روز سال نو و جشنواره برداشت) پخته و سرو می شود. هنگامی که این غذا برای اولین بار در قرن هفدهم اختراع شد، در ترکیباتش رشته ای وجود نداشت. اما امروزه، نکته اصلی این غذا نودل های شفافی است که میان سیب زمینی شیرین به همراه سبزیجات رنگارنگ و گوشت خوش طعم خودنمایی می کند. یک پیشنهاد شگفت انگیز سوغاتی ویژه از کشور محبوب ما ایرانی هااست. کباب خوش طعم و لذیذی که تحفه نویافته سفرهای مکرر ما به کشور ترکیه است. این کباب مشهور ترکی مانند کباب بناب خورمان از ترکیب گوشت چرخ کرده با سبزیجات معطر تهیه می شود.