بروزرسانی: 22 آذر 1404
معرفی بهترین رستوران های بین المللی و خارجی در تهران نیمه شب مجله علمی هنری بهداشتی سرگرمی و فرهنگ و هنر
معرفی بهترین رستوران های بین المللی و خارجی در تهران نیمه شب مجله علمی هنری بهداشتی سرگرمی و فرهنگ و هنر
یک عضو دیگر از خانواده جنوبی ها و غذاهای ساده و سریع ایرانی فلافل خوشمزه است. البته شاید تعجب کنید و بگویید که فلافل اصلا طرز تهیه فوری و سریع ندارد. اما اگر از قبل کمی وقت اختصاص دهید و مراحل خیساندن و چرخ کردن نخود ها را انجام دهید. می توانید مایع آماده فلافل را در فریزر خود داشته باشید، تا در مواقعی که وقت کمی برای تهیه غذا در اختیار دارید از آن استفاده کنید و به راحتی یک فلافل خوشمزه خانگی داشته باشید.
- لیست انواع غذا با مرغ و برنج قراره شما رو با غذاهای متنوعی آشنا کنه که هرکدوم عطر و طعم متفاوتی دارن و به راحتی میتونن ذائقه های مختلف رو راضی نگه دارن.
- به علاوه چربی های مفید نظیر امگا 3 و امگا 6 اهمیت زیادی در رژیم غذایی سگ دارد.
- ترکیب کباب های ناب ایرانی معمولا شامل گوشت تازه گوسفندی به همراه چربی و ادویه و پیاز می باشد.
- در زمان ناصر الدین شاه قاجار، زرشک یکی از موادی بود که در پلو به کار می رفت و پلوها را بسته به موادی که به آنها افزوده می شد نام گذاری می کردند.
برای تهیه خورشت کرفس، مقداری گوشت، کرفس، سبزی نعنا و جعفری نیاز دارید. یکی دیگر از غذاهای ایرانی با گوشت تاس کباب است که ترکیبی از گوشت و سبزیجات می باشد. ترکیبات اصلی این غذا بادمجان، گوجه فرنگی، گوشت و سیب زمینی هستند و گوشت به کار رفته در این غذا نیز باید گوشت گوسفندی باشد. در سالیان اخیر ایرانیان زیادی به کشور آلمان مهاجرت کرده اند و در برلین زندگی می کنند.
بهترین غذا های استان زنجان
با توجه به ارتفاعی هم که رستوران در آن قرار دارد، منظره خوبی از تهران را شاهد خواهید بود. شعبه نایب ساعی توسط ایرج نایب، نوه حاج علی و پسر غلامحسین نایب، ساخته می شود. حاج علی یکی از آشپزهای ناصرالدین شاه بوده که طبق اطلاعات مجموعه نایب، او اولین چلوکباب را در ایران و برای شاه آماده می کند و بعدها غلامحسین نایب، اولین چلوکبابی به شکل رستوران های مدرن اروپایی را می زند. شعبه ساعی به مرور توسعه پیدا می کند و در حال حاضر چهار سالن مجزا دارد و ظرفیت آماده پذیرایی آن به حدود 500 نفر می رسد.
نان کوکه
تاس کباب از غذاهای محبوب بوده و کمتر کسی است که آن را دوست نداشته باشد. این غذا هم برای وعده ناهار مناسب بوده و هم برای وعده شام می توان از آن استفاده کرد. بنابر سلیقه خودتان نیز می توانید تاس کباب را هم به شکل آب دار و هم بدون آب بپزید و میل کنید. این رستوران که برای ناهار و شام در خدمت مسافران و مردم مقیم برلین است، علاوه بر میز و صندلی های چوبی مبلمان راحتی هم دارد و شما می توانید در این فضای گرم و صمیمی غذاهای ناب ایرانی را میل کنید.
خوراک مرغ و پرنده
از دیگر ویژگی های کاربردی این فر می توان به وجود ترموستات و فن خنک کننده و سنسور دمای داخل محفظه اشاره کرد. اگر دوست داشتید که یک خورش قیمه اصیل و رستورانی درست کنید طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. برای درست کردن این ترشی باید کلم برگ ها را داخل قابلمه ای ریخته و آن ها را با دمای کم به همراه نمک و آب بپزیم. بعد میوۀ گفته شده را خرد کرده و به صورت نگینی داخل ظرفی همراه با سرکۀ برنج می ریزیم حالا وقت آن است که کلم برگ های پخته شده و خرد شده را داخل ظرف میوه و سرکه قرار داده و بعد در آن را ببندیم. در رستوران ایوان فرشته میتوانید انواع و اقسام غذاهای بین المللی را میل کنید. از انواع استیک و برگر گرفته تا غذاهای ایتالیایی، عربی و دیگر کشورهای جهان.