بروزرسانی: 22 آذر 1404
لیست آموزش طرز تهیه غذا با سیب زمینی برای شام و ناهار
لیست آموزش طرز تهیه غذا با سیب زمینی برای شام و ناهار
مواد تشکیل دهنده سوپ برش معمولا شامل آب گوشت یا قلم، سبزیجات تفت داده و چغندر ترش به عنوان ماده اصلی آن است. سوپ برش را میتوان به صورت سرد یا گرم و همچنین همراه با خامه ترش، تخم مرغ پخته یا سیب زمینی سرو کرد. هرچقدر مواد اولیه این سوپ را بیشتر در نظر بگیریم، سوپ پرملات تر و مقوی تر است.
- ماهی و چیپس یکی از غذاهای انگلیسی ها است که این غذا به طور سنتی با نخودفرنگی، نمک و سرکه خورده میشه.
- سیب زمینی سرخ کرده در کنار نوشابه های مختلف یک گزینه ی عالی است که در کنار ساندویچ ها و همبرگرهای مختلف سرو میشود.
- این غذا همچنین در ایالت واشنگتن و بریتیش کلمبیا کانادا نیز محبوب است.
- سوسیس ها را از وسط نصف کنید بصورتیکه هم اندازه ی پنیرهای ورقه ای باشد.
- اگر میخوای یه خوراکی کوچک و خوشمزه ی لبنانی رو تجربه کنی خوردن فلافل مخصوص لبنانی رو بهت پیشنهاد میدم که حتی در ایران هم خیلی طرفدار داره، این غذا یه طعم مطبوع و به یاد موندنی داره.
- این غذای ایرانی هم مانند زرشک پلو هم با مرغ و هم گوشت به خصوص ماهیچه گوسفندی تهیه می شود.
در ادامه این مقاله سعی شده تا برخی از شناخته شده ترین غذاهای جهان بیان شود. برای یک ظهر داغ تابستانی ترکیب ماست، خیار، کمی گل پر و نمک، همراه با آب و کمی دوغ، عطش شما را کم خواهد کرد. اگر دوست دارید می توانید کمی گردو و کشمش هم به این غذا اضافه کنید تا سردی ماست گرفته شود.
کوفته ترکی، قلقلی هایی از جنس گوشت
ابتدا تخم مرغ هم زده را داخل یک کاسه عمیق بریزید، سپس خرده نان ها را در یک بشقاب بریزید و پودر پاپریکا دودی را به آن اضافه و ترکیب کنید. استفاده از فویل روش بسیار خوبی است برای حفظ طعم و رطوبت به ویژه در مورد ماهی درسته یا استیکشده. آب لیمو را به همراه کمی کره، نمک، فلفل، سبزیجات و ادویه به سلیقه خودتان روی آن بریزید و داخل فویل بپیچید، سپس با دمای متوسط بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ سانتی گراد بپزید تا آب دار بماند.
طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات سوخاری خوشمزه و مجلسی
درون این گلوله ها ممکن است با تخم مرغ آب پز شده، پیاز داغ، گردو و غیره پر شده باشد. اگر از طرفداران ماهی سرخ شده یا کباب شده هستید به سراغ «بالیک اکمک» بروید. یکی از غذاهای خیابانی ترکیه که بسیار خوشمزه است و با فیله ماهی سرخ شده یا کباب شده، کاهو، پیاز و جعفری داخل نان ساندویچی سرو می شود. این غذا در اکثر شهرهای استانبول، آنتالیا و کوش آداسی پیدا می شود.
روی زرشک پلو با زرشک سرخ کرده و زعفران اعلای ایرانی تزئین می کنند و مرغ ها سرخ شده و پخته شده را در یک ظرف مجزا کنار دیس برنج سرو می کنند. پیروگی به عنوان غذای اصلی، صبحانه، میان وعده و حتی پیش غذا استفاده میشه و تو کل اروپای شرقی طرفدار داره و مخصوصا تو همه ی خونه ها و رستوران ها لهستان درست میشه. ترکیبی منحصربه فرد و لذیذ از برنج، پاستا و عدس به همراه سس گوجه فرنگی، پیاز سرخ شده، سرکه، سیر و نخود؛ «کوشاری» غذایی است که تمام مصریان بر سر طعم خارق العاده آن اتفاق نظر دارند. این خوراک، محبوب ترین و ارزان ترین غذای خیابانی مصر هم به شمار می آید و امکان ندارد رستورانی در مصر پیدا کنید که کوشاری سرو نکند. کوشاری بسیار شبیه به غذاهای هندی و پاکستانی است که با برنج و عدس درست می شوند و گمان می رود که شاید دستور پخت این غذا توسط کارگران پاکستانی وارد مصر شده است. کیمچی نوعی چاشنی محبوب در کشور کره و مشابه ترشی است که از ترکیب طعم سبزیجات تخمیر شده مختلف و ادویه های متنوع به دست می آید.