لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار
انتشار: مرداد 11، 1401
بروزرسانی: 22 آذر 1404

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار

کوفته همدان با چیزی که از کوفته تبریزی در ذهنتان است کمی متفاوت است. این آش طعمی خاص و ملس دارد و برای طرفداران این طعم حتما جذاب خواهد بود. لُکونه یک جور کوکو است که از آرد گندم، نخود، کشمش و پیازچه تهیه می شود.

  • موادی هم که برای پختن خرچنگ استفاده می شود فقط و فقط فلفل قرمز و سرکه و نمک است تا هم مزه ی زخم خرچنگ را ببرد و هم اینکه مزه گوشت خرچنگ غالب باشد.
  • می توانید تن ماهی را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش خریداری کنید.
  • در ادامه به نسبت به مواد استفاده شده برای کوکو، یک تا تعدادی تخم مرغ را خوب هم بزنید و آن را به قابلمه محتوی مرغ و سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید.

اسنک یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است و میتونید جرو غذاهای خوشمزه با گوشت چرخ کرده قرار بدید. اگر بچه کوچک دارید حتما همیشه نگران اسنک های اماده بیرون هستید که پراز مواد مضر و احتمالا غیربهداشتی و البته محبوب برای فرزندتان هستند. پیشنهاد ما به شما تهیه یک اسنک خانگی که سالم و بهداشتی و اتفاقا خیلی خوشمزه است و حتما هم مورد قبول و رضایت فرزندتان قرار خواهد گرفت. و در تهیه ان از گوشت چرخ کرده استفاده شده است و بسیار آسان و سریع هم اماده می شود. به عنوان یک عصرانه یا شام سبک و یا میان دعده برای فرزندان دلبندتان می توانید استفاده کنید. بنابراین به هیچ وجه این دستور ویژه را از دست ندهید و حتما آن را امتحان کنید.

انواع غذاها و لیست انواع غذاهای ایرانی و همراه با دستور پخت کامل

این قیمه در میان مردمان یزد شهرت زیادی دارد و در مجالس و مراسم های مختلف آن ها طبخ می شود. همانطور که از نام آن نیز مشخص است، طرز تهیه آن مشابه قیمه سیب زمینی معمولی است با این تفاوت که به جای لپه از نخود استفاده می شود. شما می توانید این غذا را هم با مرغ و هم با گوشت خورشتی طبخ کنید و نوشجان نمایید. نوعی کوکوی بادمجان گیلکی به نام " ورقه گیلکی " که همراه با کته میل می شود از محبوب ترین غذاهای سنتی گیلان به شمار می رود.

طرز تهیه خورش ریواس

سمبوسه در اصل یکی از غذاهای عربی است که شاید زادگاه آن لبنان باشد ولی امروزه تقریبا در بیشتر کشورهای خاورمیانه حضور دارد. سبک آشپزی در جنوب ایران به مانند هر حوزه ی مکانی دیگر در ایران مشخصه های خود را دارد که می توان به ادویه های خاص و معمولا تند و غذاهای دریایی اشاره کرد. دانستیم که استان گیلان به مرکزیت شهر رشت، در خطه سرسبز جنگل ها و زیبای شمال کشور واقع شده است و از جهت های متفاوتی بالاخص در حوزه غذا و خوراک مورد علاقه گردشگران و مسافران است.

«لوبیا پلو» از جمله غذاهای پرطرفدار و اصیل آشپزی ایرانی است که می توان آن را با مواد متنوعی درست کرد. هم می توانید لوبیا پلو را به صورت دمی درست کنید و هم به صورت آبکش. معمولاً انتخاب غذاهای سحر و افطار برای گیاهخواران کمی چالش برانگیزتر از افراد دیگر است. انتخاب غذاهای پیشنهادی ماه رمضان که پرانرژی و در عین حال گیاهی باشند می تواند به افزایش انرژی و سلامت گیاهخواران کمک کند و تنوع غذایی آن ها را بیشتر کند. در انتهای مقاله به سوالات متداول در مورد غذاهای مناسب برای سحری و افطار برای گیاهخواران پاسخ خواهیم داد. یک نوع دیگر غذای خوشمزه بدون برنج برای شام و مهمان، کباب ترکی خانگی است.