بروزرسانی: 22 آذر 1404
غذاهای زنجان ؛ طعمی کم نظیر در میان غذاهای محلی سفرزون
غذاهای زنجان ؛ طعمی کم نظیر در میان غذاهای محلی سفرزون
در تهیه این غذا، مازندرانی ها بیشتر از گوشت اردک استفاده می کنند. گردو، رب انار، پیاز سرخ شده، آب، شکر، دانه ی ساییده شده انار و چاشنی هایی مثل نمک، زردچوبه و فلفل نیز از دیگر اجزای تشکیل دهنده آغوز مسما هستند. گوشت لوبیا یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کاشان است که بعضی ها معتقدند همان آبگوشت است که فقط گاهی اوقات همراه برنج سرو می شود. در کنار این از ادویه جاتی مانند زودچوبه و دارچین، پیاز، شنبلیله و تره هم برای طبخ این غذا استفاده می کنند.
- نکته ای که نباید موقع سفارش چاکاپولی فراموش کنید این است که در طبخ این غذا از آب انگور استفاده می شود و به همین دلیل هم این غذا در دسته غذاهای حلال قرار نمی گیرد.
- به همین دلیل هم خوردن آن در این روزهای کرونایی پیشنهاد می شود.
- به همین دلیل قصد داریم که غذاهای سنتی و معروف چابهار را معرفی کنیم، تا اگر به آنجا سفر کردید و به رستوران های این شهر سری زدید، از بهترین و معروف ترین غذاهای مخصوص خود چابهار میل کنید.
خوراک خرما از خوشمزه ترین غذاهای محلی چابهار با خرما، نان، برنج و حبوبات طبخ می شود. از جمله غذاهای محلی دیگر چابهار با خرما، کنک است که با کنجد، بادام و پونه درست شده و به نوعی حلوا محسوب می شود. نان کماج که یکی از انواع نان اصیل ایرانی است، از زرده تخم مرغ و خرما تهیه شده و متعلق به شهر همدان و استهبان است. در زمان های قدیم نان کماج را در کماجدان نگهداری می کردند که اسم این نان نیز از کماجدان گرفته شده است.
رستوران بهشت هیرکان گرگان
میگو پلو از ترکیب برنج، میگو، سبزی های معطر، ادویه و رب گوجه فرنگی درست می شود. سرداشی یکی از غذاهای سنتی همدان است که از نام آن نمی توان حدس زد که چه نوع غذایی است. سرداشی یک نوع کباب است که طعم آن شباهت زیادی به کباب تابه ای و کتلت دارد. سرداشی همدان با گوشت گوسفند، گوجه فرنگی، سیب زمینی و پیاز و معمولاً در تنور نان سنگک درست می شود. البته امروزه آن را در فر هم درست می کنند و با ماست یا دوغ و سبزی خوردن حسابی می چسبد.
هشت بهشت اصفهان کجاست؟
مـطبخ بخش مهم معمـاری اسـت؛ در مـعماری قدیم ایران، به دلـیل اهـمیت پخت وپز، مطبخ یا همان آشپزخانه از مهم ترین بخش های خانه بود. دستور پخت های مختصر اما مفید- با توجه به تنوع آشپزی ایرانی، اگر این کتاب چندین برابر هم بود، نمی توانست کلیه ی دستورپخت ها را، خصوصاً از نواحی مختلف ایران، دربرگیرد. ترکیب خوراکی ها و عطری که فضای خانه را پر می کند، فوت کوزه گری غذاها و خلق طعم های جدید همه و همه جان تازه به روح آدم می دهد.
آش سبزی
هواری در واقع نوعی پلو مخلوط است که هم با میگو پخته می شود و هم با ماهی و بین مردم جنوب طرفداران زیادی دارد. استان هرمزگان هم یکی از همین استان های جنوبی در جوار خلیج فارس است که بهشت غذاهای دریایی تازه و خوشمزه است. ماش پلو یک پلوی مخلوط و یکی از غذاهای محبوب و اصیل گرگانی است. کباب کوبیده یونانی هم به همین شیوه آماده می شود و گوشت کباب کوبیده داخل لایه چربی پیچیده و به سیخ کشیده و کباب می شود. چکدرمه یا چگدیرمه یکی از معروف ترین غذاهای گرگان است که در مجالس و مهمانی ها حضور پر رنگی دارد.