بروزرسانی: 22 آذر 1404
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
\u200fماهی را از استخوان جدا کرده و چرخ کنید یا میگو را از چرخ گوشت \u200fبگذرانید. ماهی را در روغن سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا به همدیگر نچسبند. لایه های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. در صورت تمایل می توانید سمبوسه ها را با تمر هندی آب کرده آغشته کنید و میل نمایید.
- وقتی پیاز ها سبک شد سیب زمینی را به همراه نمک و فلفل و زرد چوبه را داخل ماهیتابه بریزید و با هم مخلوط کنید.
- در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و آنها را با گوشتکوب می کوبیم تا به شکل پوره سیب زمینی در بیایند، سپس آنرا کنار می گذاریم.
- \u200fپس از سرخ کردن سمبوسه ها آن ها را در ظرف مناسبی گذاشته و سر سفره ببرید.
پس از اینکه کمی سیر و پیاز را تفت دادیم گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعد فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. شما می توانید با اضافه کردن مقداری سوسیس و پنیر پیتزا به مواد سمبوسه سیب زمینی، طعم متفاوت و فوق العاده ای را تجربه کنید. بهتر است در این حالت، سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و جداگانه سرخ کنید و در پایان با مخلوط پیاز و سوسیس و سایر چاشنی ها ترکیب کنید. حتما در سفر به جنوب، طعم بی نظیر سمبوسه های جنوبی را امتحان کرده اید؛ طعمی که اگرچه تند است، اما آزاردهنده نیست و احتمالا تبدیل به یکی از خاطرات شیرین شما شده است. همچنین می توانید به عنوان یک پیش غذای ساده و شکیل در مهمانی های خود روی آن حساب کنید.
مرحله سوم :اضافه کردن سبزی و ادویه به سمبوسه
مخصوصا اگه بخواید از سمبوسه برای فینگرفود استفاده کنید میتونید سایز رو نصف این اندازه کنید. پیازها را نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. همانطور که مطمئنا می دانید سمبوسه به دلیل سرخ شدن در روغن از غذاهای پر کالری محسوب می شود. در صورتی که تمایل دارید این غذاهای خوشمزه را با کالری کمتری و به صورت رژیمی تهیه کنید می توانید از دستور سمبوسه بدون روغن استفاده کنید. حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بردارید و یک سمت نان قرار دهید و به حالت مثلثی نان را بپیچانید. در نهایت زمانی که یک طرف سمبوسه کاملا سرخ و اطراف آن طلایی شد بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر سمبوسه ها سرخ و طلایی شوند.
مرحله پنجم: پیچیدن سمبوسه
در همین حین سیب زمینی باقیمانده را پوست می گیریم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. حالا سیب زمینیخرد شده را با آب سرد به خوبی می شوییم تا نشاسته اضافی روی آن از بین برود. پس از اینکه نان ها را به صورت مستطیل شکل برش زدیم مقداری از مایه میانی سمبوسه را ابتدای نان قرار می دهیم و نان را به شکل مثلث جمع می کنیم. پوره سیب زمینی را داخل ماهیتابه بریزید و با مواد داخل ماهیتابه مخلوط کنید و کمی تفت دهید. تمام مواد را در ظرفی گود و جادار بریزید و مقداری آب اضافه کنید. شروع به ورز دادن کنید و آنقدر این کار را ادامه دهید که خمیر به دست نچسبد.
فقط خیلی مهمه که قسمتی از نان که مواد داخلشه باز نباشه که موقع سرخ شدن بیرون بریزه. پیاز باید رنگ قهوه ای طلایی پیدا کنه و درونش هم پخته باشه. از روی حرارت برش میداریم و بعد که سیبزمینی ها پخته شد پوره شون میکنیم و به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و سبزیجات خرد شده رو هم بهش اضافه میکنیم. به طور کلی از سبزیجات و سیب زمینی و پیاز داغ برای تهیه این سبک سمبوسه استفاده میشه. در این مطلب آموزش کامل تهیه ساده ترین نوع سمبوسه با مراحل پیچیدنش رو به طور کامل خواهیم دید.