طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر
انتشار: تیر 19، 1402
بروزرسانی: 22 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر

سمبوسه از خوراکی های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان وبلوچستان پخت شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده است. در طبخ سنبوسه از نان لواش، گوشت قرمز، سبزیجات معطر، سیب زمینی، فلفل سیاه قرمز، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سنبوسه است استفاده می شود. سمبوسه امروزه تقریبا یک غذای جهانی است و در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستوران های ایرانی و لبنانی یا افغانی در کشورهای خارجی معمولا وجود دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سمبوسه را به شما آموزش دهیم. در این حالت می توانید مواد سمبوسه را شبیه مایه ماکارونی درست کنید و یا سیب زمینی را به صورت جداگانه پوره کنید و بعد از اینکه مخلوط گوشت و پیاز آماده شد، همه مواد را با هم مخلوط کنید. مثلا بعضی افراد به هوای سمبوسه بندری، طعم های بسیار تند و آتشی را می پسندند، بعضی هم ترجیح می دهند به جای رفتن به رستوران، یک سمبوسه پیتزایی فوق العاده در منزل تهیه کنند.

  • بهتر است روی سمبوسه ها را هم با یک برس کمی چرب کنید.
  • سمبوسه امروزه تقریباً یک غذای جهانی است و در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستورانهای ایرانی، هندی، عربی و افغانی در کشورهای مختلف جهان معمولاً سرو می شود.
  • پیازچه خرد شده، جعفری و گشنیز ساطوری شده را هم به مواد اضافه کنید.
  • برای درست کردن سمبوسه در فر مشابه دستور قبلی مواد میانی را آماده کرده و سمبوسه ها را بپیچید.
  • برای این منظور نان های لواش را به صورت طولی با عرض دلخواه برش می زنیم.
  • بهتر است در این حالت، سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و جداگانه سرخ کنید و در پایان با مخلوط پیاز و سوسیس و سایر چاشنی ها ترکیب کنید.

نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در انتهای نان بریزید. روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و از یک گوشه شروع به پیچیدن نان به شکل مثلثی کنید. همه سمبوسه ها که پیچیده شد، آن ها را در سرخ کن یا تابه با روغن فراوان سرخ کنید. سمبوسه مرغ هم نوع دیگری از سمبوبه است که به دلیل داشتن مرغ، یک غذای کامل محسوب می شود. برای درست کردن این غذا کافیست تکه های ریز شده مرغ را به دستور تهیه مواد میانی سمبوسه اضافه کنید. برای این کار به مواد اولیه دستور فوق 400 گرم سینه یا فیله مرغ خرد شده، یک عدد گوجه فرنگی خرد شده و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید.

۱. سمبوسه گوشت

\u200fپس از سرخ کردن سمبوسه ها آن ها را در ظرف مناسبی گذاشته و سر سفره ببرید. پایه اصلی این غذا، سیب زمینی است که در ترکیب با مواد مختلف، طعم های متفاوتی را ایجاد خواهد کرد. بنابراین، اگر به سیب زمینی علاقه دارید، این غذا بسیار خوشایند شما خواهد بود.

طرز تهیه سمبوسه گوشت :

اگر به طعم گوشت علاقه دارید، حتما عاشق سمبوسه گوشت نیز خواهید شد. با این حساب کافی است که مواد لازم را آماده کرده و با دنبال کردن مراحل آن، این غذای خوشمزه را تهیه کنید. اگر می خواهید سمبوسه هایتان تخت نباشد و کمی شکم داشته باشد مقداری بیشتری مواد داخل نان قرار دهید. اگر پیچیدن سمبوسه ها به صورت مثلثی برایتان سخت است می توانید آنها را مثل لقمه به صورت لوله ای بپیچید. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و آنها را با گوشتکوب می کوبیم تا به شکل پوره سیب زمینی در بیایند، سپس آنرا کنار می گذاریم.

طرز تهیه سمبوسه بندری با گوشت

پیتزا یکی از خوشمزه ترین انواع غذا های فست فودی معروف در تمام دنیا ... نان ها را حتی میتوانید به شکل قیف درآورید و بعد داخل آن را با مواد پر کنید. با وجود قرارگرفتن مرغ سوخاری در دسته فست فودها، ارزش غذایی آن نسبت ... آیا می دانید که طرز تهیه میگو کبابی یا میگوی بخارپز شده، بهترین را ...