رستوران  های ایرانی در تورنتو ؛ لذت غذاهای اصیل ایرانی در کانادا موسسه مهاجرتی تراست
انتشار: فروردین 12، 1401
بروزرسانی: 22 آذر 1404

رستوران های ایرانی در تورنتو ؛ لذت غذاهای اصیل ایرانی در کانادا موسسه مهاجرتی تراست

رستوران های ایرانی در تورنتو ؛ لذت غذاهای اصیل ایرانی در کانادا موسسه مهاجرتی تراست

عدسی به عنوان یه غذای همه کاره و پر کاربرد تو لیست انواع غذای گیاهی قرار گرفته، چون هیچ غذایی نمیتونه مثل عدسی، هم واسه صبحانه و هم ناهار و شام کاربرد داشته باشه. اگه هوس کردید یه غذای گیاهی کاملا خاص تهیه کنید که هم مغذی باشه و هم به راحتی درست بشه، فقط و فقط هوموس یا حمص میتونه جوابگوی نیاز شما باشه. این غذای معروف مدیترانه ای با نخود، ارده و ادویه درست میشه و یه حالت خامه ای و خیلی جذاب داره که لطیف بودنش رو تو دهنتون حس میکنید.

  • طراحی این رستوران تلفیقی از رستوران های مدرن و سنتی ایرانی است به طوری که مشتریان بسیاری را به خود جذب کرده است.
  • این ترشی بسیار شور است و برای کسانی که علاقه ای به مزه های شور ندارند توصیه نمی شود.
  • در مقاله طرز تهیه دال عدس تمامی فوت و فن های پخت دال عدس خوشمزه را آموزش داده ایم.
  • هم چنین باید افزود که محصولات رفلکس دارای بسته بندی با وزن های متفاوت است.
  • در این قسمت از مقالات هپی پت می خواهیم درباره بهترین غذای خشک گربه صحبت کنیم، برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مطالب همراه ما باشید.
  • باید کمی صبر کنید تا مرغ ها بپزد.سپس فلفل دلمه ای ها، فلفل سبز تند خرد شده، جعفری و نصف پیمانه کنسرو مخلوط ذرت، نخود فرنگی و هویج را اضافه کنید.

یکی از نکاتی که طرز تهیه این ترشی را با دیگر ترشی ها در تمامی کشورهای جهان متفاوت می کند مواد اصلی آن است. بیشتر ترشی ها در جهان با موادی چون آب یا سرکه درست می شوند اما در این ترشی مادۀ اصلی روغن است. برای درست کردن این ترشی باید ابتدا انبه های سبز را پوست کنده و بعد از تمیز و خرد کردن آن ها را خشک کنید. رستوران گردی یکی از جذاب ترین تفریحات ایرانیان است و چشیدن غذاهای جدید و طعم های نو میتواند تجربه ای بسیار دوست داشتنی باشد. برای شماره دوم یکی از پیش غذاهای بسیار محبوب در کشور لبنان را انتخاب کرده ایم که به لطف طعم بسیار خوبش به عنوان یک پیش غذای بین المللی در کشورهای زیادی شناخته می شود. این پیش غذای خوشمزه با نام های متنوعی شناخته می شود که معروف ترین شان حمص و هوموس هستند.

خورش طلا کوله

یکی از خوشمزه هایی که با اردک می پزند، اردک شکم پر است که هر کسی از عهده تهیه اش بر نمی آید. این غذا صبر، حوصله و سلیقه زیادی را می طلبد و باید تمام فوت و فن طبخ آن را بدانید. برای تهیه این غذا پیاز، رب انار، رب گوجه، رب نارنج ،ادویه و سبزی معطر را در شکم اردک می ریزند و سپس آن را طبخ می کنند. برای تهیه هیچ کدام از این پیش غذا ها نیاز به فر نیست و با استفاده از ساده ترین مواد اولیه می توانید پیش غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه تهیه کنید و در کنار مهمانان از خوردن آنها لذت ببرید. گربه هایی که دارای وزن بالا هستند، باید مواد غذایی خشکی را مصرف کنند که کالری کمتری دارد. مصرف کالری کمتر و افزایش تحرک در گربه می تواند، در سلامت گربه تاثیر به سزایی داشته باشد.

انواع پیراشکی و سمبوسه

برای خوردن کله پاچه می توانید نان را در آب آن خرد (تیلیت) کنید یا زبان و بناگوش و قسمت های مختلف دیگر را بین نان قرار دهید و به عنوان یک لقمه کوچک میل کنید. این دسر ترکیباتی مانند جوانه گندم، تخم مرغ، گل رز، شکر، کره و ... اگر می خواهید تجربه لذت بخشی از میل کردن سوهان داشته باشید، سوهان را به همراه چای میل کنید. این غذا معمولا به عنوات صبحانه و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری مصرف می شود. برای تزئین حلیم از سرشیر، دارچین، کنجد، پودر نارگیل، شکر و گوشت ریز شده بوقلمون یا مرغ استفاده می کنند.

انواع نوشیدنی

آب دوغ خیار نام یک غذای ساده و سنتی ایرانی اصیل است که به صورت سرد در کاسه سرو می شود. در گذشته آب دوغ خیار یکی از غذاهای ایرانی دارای جایگاه در روتین زندگی مردم بوده است. در زمان ناصر الدین شاه قاجار، زرشک یکی از موادی بود که در پلو به کار می رفت و پلوها را بسته به موادی که به آنها افزوده می شد نام گذاری می کردند. به سبب هماهنگی که بین مواد زرشک پلو به لحاظ رنگ و مزه برقرار بود، بیشتر در جشن ها و عروسی ها پخته می شد.