بهترین غذاهای محلی جمهوری آذربایجان ️ کارناوال
انتشار: شهریور 26، 1402
بروزرسانی: 22 آذر 1404

بهترین غذاهای محلی جمهوری آذربایجان ️ کارناوال

بهترین غذاهای محلی جمهوری آذربایجان ️ کارناوال

این دسر محبوب در مناطق گرم ایران و به خصوص جنوب و امتداد خلیج فارس طرفدار های بسیاری دارد. زیرا یکی از مهم ترین محصولاتی که در این مناطق کشت می شود، خرما است. مردم جنوب ایران با استفاده از خرما خوراکی های خوشمزه و شگفت انگیزی درست می کنند که یکی از این خوراکی ها، رنگینک است. برای درست کردن رنگینک پوست خرما را گرفته و با گردو تفت دهید، سپس آن را در آرد بریزید و مجددا تفت بدهید. پس از آن، کره، دارچین، هل و پسته خرد شده را به ترکیب بدست آمده اضافه کنید تا دسر خوشمزه ما یعنی رنگینک آماده شود.

  • این رستوران با نمای آجری زیبایی که دارد، در کیلومتر ۳ جاده رویان به نوشهر خودنمایی می کند.
  • غذا خوردن یکی از لذت های بزرگ است و بخش مهمی از سفر به شهرهای مختلف را تشکیل می دهد.
  • سپس تکه های مرغ را در تابه بریزید و همراه با پیازها تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

یارما شورباسی، یکی از غذاهای لذیذ و محلی آذربایجان غربی و شهر ارومیه است که معنای نام آن در زبان ترکی، «سوپ بلغور» است. این غذای مشهور به دلیل داشتن بلغور گندم، ارزش غذایی و فیبر بسیار بالایی دارد و فوق العاده مقوی است. از جمله خواص سوپ بلغور ارومیه می توان به محافظت از پوست، هضم آسان، تقویت سیستم گوارشی و پیشگیری از سرطان اشاره کرد.

پِتِل پلو؛ غذای محلی خوانسار

باقلا قاتق یکی از معروف ترین غذاهای گیلان است که متشکل از موادی همچون باقلای خشک، سبزی های معطری همچون شوید، تخم مرغ سیر و ادویه جات می باشد. برای پخت این غذای لذیذ ابتدا باقالی ها باید از حدود پنج ساعت قبل درآب خیسانده شود. سپس پوست ها را جدا می کنند و به علاوه سیر خرد شده در روغن داغ تفت می دهند و در همین مرحله مقداری ادویه و دو لیوان آبی که از قبل آماده کرده بودید اضافه می کنند. این غذا در اغلب شهرهای ایران طبخ می شود و هر شهر به روش منحصربه فردی این غذا را درست می کند. مازندرانی ها در طبخ این غذای محبوب، از رب انار ترش استفاده می کنند. یکی از معروف ترین، محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای شیراز، آلبالو پلو است که معمولاً در تابستان طبخ می شود.

بادمجان شکم پر تبریز

یک غذای خوشمزه ساده یزدی است که آن را با آغوز گوسفند یا گاو درست می کنند. معمولاً در اوایل بهار طبخ می شود که بعد از سرد شدن حالت فرنی پیدا می کند. گوشت عدس دیگر غذاییست که در تمام فصول سال قابل سرو است و برای تهیه آن نیاز به عدس، گوشت تازه، سیب زمینی، نمک و فلفل به صورت مخلوط است. غذای ماش و قمری که جز دسته غذاهایی است که با نان میل می شود و از ترکیب گوشت گوسفندی، ماش، جعفری، شنبلیله، نمک، برنج و مرزه به صورت کوبیده شده تهیه می شود. از ترخینه معمولاً در تهیه آش ترخینه استفاده می شود اما در برخی از نقاط از ترکیب ترخینه و برخی سبزیجات، غذاهای دیگر نیز طبخ می شود. قوم لر آش ترخینه را مانند سایر آش ها با دورچین نعناع داغ، پیازداغ و غیره در روزها و شب های سرد سال میل می کنند.

انواع شامی و کوکوی گیلانی

غذاهای سنتی گیلان، اصفهان، مازندران، خوزستان و قزوین در ایران و جهان بسیار معروف هستند. واقعیت این است که بخاطر تاریخ کهن ایران، لیست غذاهای ایرانی شامل تعداد پرشماری از غذاهای خوشمزه و جذاب مثل قیمه نثار، میرزاقاسمی، بریانی، فلافل، اناربیج و... در طرز تهیه خورش دال عدس، برای اینکه طعم غذا ترش شود کافی است مثل اهوازی ها کمی تمبر هندی به غذا اضافه کنید. «ته چین مرغ» یکی از غذاهایی است که با برنج و مرغ یا گوشت می توانید یکی از بهترین غذاهای ایرانی را درست کنید.